Tuesday, April 8, 2008

Kaki Seks Baru Tahu Sedapnya Seks Melayu

Kaki Seks Baru Tahu Sedapnya Seks Melayu

Terpanggil aku hendak cerita pengalaman pertama seks melayu aku merasakan kenikmatan kaki seks yang tak sudah..... hendak dijadikan cerita aku ni memang kaki seks sejak zaman sekolah lagi, melayu boleh bogel la katakana.. yang malang nya aku tak pernah merasakan kenikmatan seks melayu boleh bogel so setiap kali aku stim aku melancap, setiap kali stim aku bogel hinggala satu hari bila ade orang yang sanggup nak lancapkan aku.. sape lagi kalau bukan awek melayu aku le.

Masa aku kenal ngan awek aku ni, memag le awalnya baik,tak pernah bersentuhan habis kuat pegang tangan aje, tapi kan aku ni kaki seks ..setiap kali ade peluang aku akan tengok bra dia, aku akan tengok lurah dia pun cukup bila balik kau melancap hingga la bila aku mula pandai buat oral seks dalam phone.. kadang-kadang aku suruh awek aku gentel dalam phone dan kadang-kadang aku suruh dia gosokkan telefon kat pantat dia.. cuba bayangkan.. kan boleh dengar bulu bergesel tu.. aku stimm gila.. siap melancap lepas tu...

Hingga satu hari bila aku jumap dia kat rumah dia..aku cuba nak merealasisi kan impaian aku..rumah dia dua tingkat. Mak ayah dia sibuk kat bawah.. aku lak sibuk kat atas.. so bila aku naik atas ngan awek aku tu..awek aku pun tiba-tiba tanya "mana dia"?..aku punterkejut "apa dia"..hari tu dalam "telefon kata nak kasi makan asikrim" ..aku pun paham" aku kata" kalau nak ambik le sendir". awek aku bagaikan dirasuk, terus tolak aku ke sofa dan merentap zip seluar aku..dan aku yang dah memang terangsang tu pun ape lagi.. terpacul le asikrim yang di minta.. tanpa berlengah lagi awek aku pun mula mengulum dan kulum dan kulum dan kulu dan kulum.... kerana itu le yang paling aku suka.. disebabkan itule kali pertama aku dikulum, tak sampai 5 minit dah terpancut air kenimkmatan aku.. penuh dan melimpah kedalam mulut awek aku dan masih aku ingat lagi hari tu aje 6 kali konek aku dikulum awek aku.
melayu, melayu boleh, sex melayu, melayu bogel, seks melayu, gambar melayu bogel, sex melayu, awek melayu, gambar bogel gadis melayu, cerita seks melayu, gadis melayu, skandal melayu, gadis melayu bogel, artis melayu bogel, artis melayu, seks gadis melayu, web melayu boleh, cerita sex melayu, seks melayu boleh, perempuan melayu bogel, melayu lucah, video seks melayu, melayu telanjang, 3gp melayu seks, skandal melayu seks, awek melayu bogel, 3gp bogel download melayu
Hingga kini.. aku kurang berminat nak main ngan awek aku.. ape yang aku nak .. setiap kali jumpa.. dia mesti kulum konek aku.. dia suka dan aku pun suka.. bagi aku kenimkatan konek dikulum tak dapat dibayangkan... aku main ngan awek aku seround aje.. tapi kalau mengulum.. fuhhhh jangan cerita le.. so setiap kali jumpa awek aku.. tak kira kat mane pun.. mesti kena kulum nye..kat dalam panggung, dalam teksi, kat shopping complex .. mana-mana pun akan di kulumnya...... baru tahu sedapnya

2 comments:

Cari Cikaro Kesunyian:

Related Posts with Thumbnails